De uitreiking vindt 24 februari omstreeks 14.00 uur plaats op de Eindhovense markt, in de rust van de traditionele carnavaleske voetbalwedstrijd tussen Legendary PSV en FC Eindhoven.
De uitreiking vindt 24 februari omstreeks 14.00 uur plaats op de Eindhovense markt, in de rust van de traditionele carnavaleske voetbalwedstrijd tussen Legendary PSV en FC Eindhoven. (Foto: )

PSV Carnaval zet Piet Paulusma in het zonnetje

Piet Paulusma is de winnaar van de jaaronderscheiding van de PSV Carnavalsclub. Hij ontvangt de prijs maandag 24 februari uit handen van Prins der PSV'ers, Zijne Dorstlustige Hoogheid Robke.

EINDHOVEN - ,,We vinden het tijd om Piet eens in het zonnetje te zetten. Als iemand het verdient, is hij het wel. Er zijn weinig mensen in omroepland die zich kunnen beroepen op zo'n indrukwekkende loopbaan als Piet," aldus Bas Lammers, Grootvorst van de PSV Carnavalsclub. ,,Daarnaast is hij een fervent carnavalsvierder en verblijft hij samen met zijn Friese familie en vrienden ieder jaar weer in Eindhoven om samen met de Lampegatters een mooi feestje te vieren. Dat hij uit het juiste carnavalshout is gesneden, maakte hij ook duidelijk in 2009 toen hij een jaar lang de scepter zwaaide bij PSV Carnaval als Prins Oant Moarn d'n Urste. Een Fries met Brabants bloed, zo mag je 'm best noemen", laat Lammers weten.

De uitreiking vindt 24 februari omstreeks 14.00 uur plaats op de Eindhovense markt, in de rust van de traditionele carnavaleske voetbalwedstrijd tussen Legendary PSV en FC Eindhoven. Vorig jaar ging de teammanager van PSV, Mart van den Heuvel, met de onderscheiding aan de haal.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden