Op de facebookpagina van d’Haone valt te lezen hoe de nominaties tot stand zijn gekomen: facebook.com/haone040.
Op de facebookpagina van d’Haone valt te lezen hoe de nominaties tot stand zijn gekomen: facebook.com/haone040. (Foto: )

Wie wint de Zilveren Erehaon 2020?

De genomineerden voor de Zilveren Erehaon 2020 zijn bekendgemaakt. Tijdens de Nacht van de Zilveren Erehaon wordt in het Stadspaviljoen duidelijk wie de prijs wint.

EINDHOVEN - De Erehaon komt toe aan een persoon of organisatie die zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor het Eindhovense carnaval. De genomineerden zijn CV Met Staps, Paul de Crom en Marieke Vercoulen van Café La Route, de organisatie van de Salon op het Plein, Luc Vaesen en Blaaskapel #WKHOZMP. Tijdens de Nacht van de Zilveren Erehaon, op vrijdag 31 januari, treden blaaskapel #WKHOZMP, De Dommelaers, de Fîstkapel en Blusswerruk op.

Tussen de muziek door worden de genomineerden gepresenteerd. Later op de avond, wanneer de stemmen zijn geteld, wordt de winnaar van de Zilveren Erehaon 2020 bekendgemaakt. De genomineerden worden door het bestuur van carnavalsvereniging d'Haone geselecteerd. Tijdens de Nacht van de Zilveren Erehaon kunnen leden van de vereniging hun stem uitbrengen. De avond in het Stadspaviljoen, Alberdingk Thijmlaan 1, start om 19.00 uur. De toegang is gratis.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden