Een sfeerimpressie van Harmony of Hardcore, een van de festivals die Par-T organiseert. (Foto: Daniëlle van der Veeken)
Een sfeerimpressie van Harmony of Hardcore, een van de festivals die Par-T organiseert. (Foto: Daniëlle van der Veeken) (Foto: )

Par-T start met nieuw initiatief Par-T-cipate

Evenementenorganisator Par-T uit Erp wil haar evenementen met het initiatief Par-T-cipate naar een hoger niveau tillen. Hiervoor houdt ze in januari vier bijeenkomsten.

REGIO - Part-T is onder meer bekend als organisator van de festivals 7th Sunday Festival, Harmony of Hardcore, Daydream Festival en FestyLand. Om deze en andere evenementen naar een hoger niveau te tillen wil de evenementorganisator in gesprek met bezoekers, experts, mensen uit de branche en omwonenden. Zij kunnen zitting nemen in een panel. Voor de panelleden is er volop gelegenheid om kritische vragen te stellen, scherpe opmerkingen te maken of ideeën te delen.

Tijdens de bijeenkomsten is het onder meer mogelijk om in gesprek te komen met de booker van de artiesten of het hoofd marketing. Ook kunnen er (kritische) vragen worden gesteld. De reeks wordt afgetrapt op woensdag 8 januari in RGB Bar 040 aan het Stratumseind 34 in Eindhoven. De eerste bijeenkomst staat in het teken van programmering en show. De overige bijeenkomsten zijn op 15 januari (decor, beleving en service) en 22 januari (marketing en communicatie). Aanvang: 19.00 uur.

Aanmelden via: http://cm.to/vxHrK42

Meer berichten