In PopEi vindt de nationale snertdag plaats.
In PopEi vindt de nationale snertdag plaats.

Samen genieten: 'Maak van je snertdag een feestdag'

'Maak van je snertdag een feestdag!' Helaas is de feestmaand december voor te veel mensen geen vrolijke periode om naar uit te kijken. Om hier wat aan te doen is een ludiek event in het leven geroepen: de Nationale Snertdag.

EINDHOVEN - Op zondag 8 december worden mensen door heel Nederland met elkaar verbonden. Ook in Eindhoven vindt dit sociale evenement plaats bij Restaurant POPEI. Je kent het wel, donkere wintermaanden met slecht weer en weinig te doen. De kids zijn druk en het normale leven ligt vrijwel stil, met name op zondag. December zou voor iedereen een feestmaand moeten zijn. Helaas is het zo dat er ook veel mensen zijn die totaal niet uitkijken naar de feestdagen. In Nederland zijn ongeveer één miljoen 55-plussers eenzaam. Dit betekent dat één op de vier 55-plussers een eenzame decembermaand tegemoet gaat.

In Eindhoven kun je op zondag 8 december om 16.00 uur terecht bij Restaurant POPEI. Je krijgt een kop huisgemaakte snert voor 5 euro. Lust je nou geen snert? Geen probleem, het draait om de gezelligheid en ontmoeting. De Nationale Snertdag is bedacht en georganiseerd door sociaal platform Klup (www.kluppen.nl) in samenwerking met enthousiaste 50-plussers en lokale horecaondernemers in Nederland. Meer informatie over de Nationale Snertdag vind je op www.nationalesnertdag.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden