Het Radio JND Pakjeshuis staat dit jaar op de Markt in Eindhoven. Na twee edities in Best heeft de gemeente Eindhoven de actie vorig jaar omarmd. (Foto: Pixabay).
Het Radio JND Pakjeshuis staat dit jaar op de Markt in Eindhoven. Na twee edities in Best heeft de gemeente Eindhoven de actie vorig jaar omarmd. (Foto: Pixabay). (Foto: )

Pakjeshuis verhuist naar de Markt

Het Radio JND Pakjeshuis staat dit jaar op de Markt in Eindhoven. Van donderdag 28 november 18.00 uur tot zondag 1 december 18.00 uur maken Danny Canters, Ruud van Velzen en Marcel Aarts vanuit het huis 72 uur radio met als doel: zo veel mogelijk speelgoed inzamelen voor de Stichting Speelcadeau.

EINDHOVEN - Initiatiefnemer Bennie Aarts (8) komt ook een nachtje logeren om de regio Eindhoven op te roepen naar de Markt te komen om nieuw of gebruikt speelgoed te doneren of een plaatje aan te vragen voor geld. Een gesprek met zijn zoon Bennie bracht pappa Marcel drie jaar geleden op het idee om speelgoed in te zamelen voor kansarme kinderen. Om de actie ludiek te maken, liet de dj zich 24 uur opsluiten in de studio van radio JND. Het leverde een vrachtwagen aan speelgoed op. Reden om te actie te prolongeren. Na twee edities in Best heeft de gemeente Eindhoven de actie vorig jaar omarmd. Net als vorig jaar is er een afgiftepunt. Omdat je niet met de auto op de Markt kunt komen, heeft Q Park Heuvel parkeerkaarten ter beschikking gesteld voor degenen die speelgoed komen doneren. Zij kunnen een uur gratis parkeren. Info:

radiojnd.nl/pakjeshuis

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden