Autobedrijf Van den Udenhout heeft van 22 tot en met 24 november diverse uitverkoop-acties.
Autobedrijf Van den Udenhout heeft van 22 tot en met 24 november diverse uitverkoop-acties.

Uitverkoop-acties bij Autobedrijf Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout laat u van vrijdag 22 tot en met zondag 24 november profiteren van waanzinnige uitverkoop-acties. Op de Van den Udenhout-Campus in Eindhoven en Veldhoven staan 250+ nieuwe en meer dan 450 jong gebruikte personenauto's uit voorraad voor u klaar. Voor de merken Seat en Škoda moet u op Meerenakkerweg 33 te Veldhoven wezen. En voor Volkswagen en Audi bent u van harte welkom in Eindhoven aan de Wekkerstraat 43- 53.

EINDHOVEN - Tijdens het Verkoop-Spektakel krijgt u extra korting bóvenop de landelijke tarieven. Stap in een rijk uitgeruste SEAT Ibiza voor € 239,- per maand, of in een gloednieuwe Volkswagen T-Cross voor € 349,- per maand. De acties zijn uniek in Nederland. Een nieuwe Audi A1 private least u, met een fikse korting, al vanaf € 309,- per maand. Of stap voor € 269,- per maand in een gloednieuwe Škoda Scala uit voorraad.

Op zaterdag en zondag is er op beide vestigingen gratis friet en drankjes voor alle bezoekers. En ook aan vermaak van de allerkleinsten is gedacht.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden