Sinterklaas is weer in Nederland, samen met zijn enorme Pietengevolg, heel veel snoepgoed en duizenden cadeautjes. (Foto: Ben van Veelen).
Sinterklaas is weer in Nederland, samen met zijn enorme Pietengevolg, heel veel snoepgoed en duizenden cadeautjes. (Foto: Ben van Veelen). (Foto: Ben van Veelen)

Sinterklaasvoorstelling 'Een nieuwe Piet' in Pand P

Sinterklaas is weer in Nederland, samen met zijn enorme Pietengevolg, heel veel snoepgoed en duizenden cadeautjes. In een tijdelijk onderkomen werkt een apart groepje Pieten; ze zijn wat traag, wat ouderwets, tsja een beetje twintigste eeuw. Ze doen wel reuze hun best en werken hard; pepernoten bakken, cadeautjes inpakken, nieuwe liedjes instuderen en namenlijsten maken. Alleen gaat het wat onhandig....

EINDHOVEN - Wanneer de Pieten na een dag keihard werken heerlijk liggen te snurken komt er iemand binnen! Is het een boef, een inbreker, een schurk die hun cadeautjes komt stelen? Grote paniek, maar het komt goed. Eigenlijk een geluk bij een ongeluk want die zogenaamde inbreker blijkt ..... Ssst, niet verder verklappen. Hoe loopt dit af? Kom maar kijken. O ja, papa's en mama's mogen mee op eigen risico....

Philips'Toneel speelt deze vrolijke en beetje spannende Sinterklaasvoorstelling in samenwerking met Pand P. Na afloop zijn alle kinderen van harte welkom op het podium om Sinterklaas en de Pieten een hand te komen geven en een praatje te maken. De voorstelling is op zondag 17 november om 14.00 uur en 16.00 uur in Pand P (Leenderweg 65). De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten. De toegangsprijs is 6 euro. www.pand-p.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden