CKE wil graag een podium bieden aan de deelnemers van het Fringel Festival, onder wie ook enkele van onze eigen leerlingen.
CKE wil graag een podium bieden aan de deelnemers van het Fringel Festival, onder wie ook enkele van onze eigen leerlingen. (Foto: )

Zevende editie van Fringel Festival on Tour

CKE is zondag 17 november gastheer van de 7e editie van het Fringel Festival. Het programma bestaat uit optredens van solisten en ensembles, die muziek brengen van klassiek tot eigentijds.

EINDHOVEN - Drijvende kracht achter dit festival is Stichting Gleveris, die de zelfstandigheid van mensen met autisme wil bevorderen. De stichting faciliteert projecten waarbij iemand met autisme iets kan uitproberen dat leidt tot een eigen product, zoals een CD, boek, film, expositie of openbaar optreden.

Podium bieden
CKE wil graag een podium bieden aan de deelnemers van het Fringel Festival, onder wie ook enkele van onze eigen leerlingen. Publiek is van harte welkom om te komen kijken en luisteren in de concertzaal van CKE aan de Pastoor Petersstraat 180 in Eindhoven. Het festival duurt van 11.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis, maar een donatie wordt gewaardeerd.

probeerprojectenautisme.nl/fringel-festival

www.gleveris.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden