De Philips Harmonie zoekt deze keer de samenwerking met een bevriend orkest in Eindhoven, zodat de luisteraars kunnen horen wat Eindhoven rijk is aan harmonie-muziek.
De Philips Harmonie zoekt deze keer de samenwerking met een bevriend orkest in Eindhoven, zodat de luisteraars kunnen horen wat Eindhoven rijk is aan harmonie-muziek. (Foto: )

Stratums Muziekkorps en de Philips Harmonie

Twee echte Eindhovense muziekverenigingen in een oer-Eindhovens gebouw staan zondagmiddag 17 november in het Evoluon garant voor een mooie muzikale middag. De Philips Harmonie zoekt deze keer de samenwerking met een bevriend orkest in Eindhoven, zodat de luisteraars kunnen horen wat Eindhoven rijk is aan harmonie-muziek.

EINDHOVEN - De Philips Harmonie onder leiding van chef-dirigent Matty Cilissen speelt voornamelijk Zuid-Amerikaanse muziek, waarbij zelfs een moeilijke choreografie geëist wordt van de muzikanten. De heerlijke klanken en ritmes zullen ervoor zorgen dat het ook voor het publiek moeilijk wordt om stil te zitten. Het Stratums Muziekkorps onder leiding van Jaap van Wershoven zal een licht programma laten horen van pop tot musical en zij worden daarbij ondersteund door twee zang-solisten: Charlotte Cardinaal en William Wulfsen.

Zondagmiddag 17 november, 15.00 uur in het Evoluon, entree 7,50 euro (inclusief pauzedrankje), te verkrijgen aan de kassa of via de website:

www.philipsharmonie.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden