Sinds oktober 2014 worden in het Repair Café elke donderdag door een zestal ervaren specialisten zo'n vijftien tot twintig gratis reparaties uitgevoerd.
Sinds oktober 2014 worden in het Repair Café elke donderdag door een zestal ervaren specialisten zo'n vijftien tot twintig gratis reparaties uitgevoerd.

Repair Café Blixembosch bestaat 5 jaar


Repair Café Blixembosch (in de wijk Blixembosch, Noord Woensel) viert donderdag 24 oktober haar 5 jarig bestaan. Bij de start om 14.00 uur staat de organisatie stil bij de viering van ons eerste lustrum. Daarna gaan ze 'gewoon' aan het werk. 

EINDHOVEN - Sinds oktober 2014 worden in het Repair Café elke donderdag door een zestal ervaren specialisten zo'n vijftien tot twintig gratis reparaties uitgevoerd. De reparateurs, ervaren vrijwilligers, zijn van vele markten thuis. Twee van de drie problemen lossen zij op. Vaak betreft het technische problemen aan huishoudelijke apparaten (stofzuigers, ventilatoren, kachels), audio/video apparatuur (radio's, CD en DVD spelers) en verlichting (schemerlampen, armaturen) maar ze repareren ook klokken, kleding, textiel, speelgoed, tuingereedschap en lossen computerproblemen op. 

Het doel van Repair Café Blixembosch is om te helpen bij het gebruik en onderhoud van spullen en om de levensduur van dierbare bezittingen te verlengen. Zo worden ze minder snel afgedankt. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonnee van de consument.
Kom gerust langs. De meest uiteenlopende zaken komen op de reparatietafels terecht. 

Repair Café Blixembosch is te vinden in wijkcentrum Blixems op Ouverture 2 in de wijk Blixembosch. Openingstijden zijn: 1e en 3e donderdag van de maand van 19.00 tot 22.00 uur, 2e en 4e donderdag van de maand van 14.00 tot 17.00 uur.


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden