Voor elk extra kind is een jeugdticket van 5 euro nodig. De jeugdtickets zijn alleen beschikbaar voor kinderen van wie de ouder/begeleider naar de informatiemiddag gaat.
Voor elk extra kind is een jeugdticket van 5 euro nodig. De jeugdtickets zijn alleen beschikbaar voor kinderen van wie de ouder/begeleider naar de informatiemiddag gaat. (Foto: )

Is gamen nu goed of slecht voor je kind?

Games zoals Fortnite, Just Dance en FIFA zijn niet meer weg te denken uit de gemiddelde woonkamer van ouders met kinderen. Gamen wordt steeds toegankelijker door ontwikkelingen en sneller wordend internet. Maar is gamen nu goed of slecht voor je kind? En wat zijn de effecten?

EINDHOVEN - Om deze vragen te beantwoorden organiseert de bibliotheek op 20 oktober een informatiemiddag waar ouders én kinderen uitgenodigd worden om in te gaan op alle vraagstukken rondom gaming en opvoeding. DutchGameMasters zal de ruimte voorzien van spelcomputers waar ouders en kinderen Fortnite en FIFA '20 tegen elkaar kunnen spelen. Daarnaast zal Erno Mijland, specialist gaming en gameverslaving, aanwezig zijn en op een interactieve manier informeren over het onderwerp mediaopvoeding en gamen in het bijzonder.

Informatie
Te doen op zondag 20 oktober van 13.00 tot 16.30 uur in de Bibliotheek Eindhoven, Emmasingel 22. Vanaf 13.00 uur inloop en om 14.00 uur zal Erno Mijland aanwezig zijn. Bibliotheekleden betalen 12 euro, niet-leden 15 euro. Extra kind: 5 euro. Een ticket is geldig voor 1 volwassene + 1 kind. Tickets: bibliotheekeindhoven.nl/programma.

Meer berichten