Manifestations toont kunstenaars die op een spectaculaire manier de (mis)matches tussen mens en technologie onder de loep leggen.
Manifestations toont kunstenaars die op een spectaculaire manier de (mis)matches tussen mens en technologie onder de loep leggen. (Foto: )

Ontdek (mis)matches tussen mens en technologie

Manifestations geeft van 19 tot en met 27 oktober in het Veemgebouw Eindhoven Superpowers to the People. Voor het 4e jaar op een rij toont Manifestations kunstenaars die op een spectaculaire manier de (mis)matches tussen mens en technologie onder de loep leggen en vragen hoe technologie kan bijdragen aan een lievere, menselijkere wereld.

EINDHOVEN - Technologie biedt de mensheid superpowers. The sky is the limit als het gaat om het vormgeven van ons lichaam, de aarde en onze geest. Maar beschikken we straks allemaal over superkracht, superschoonheid en worden we allemaal heel oud of is dat alleen voor de gelukkigen? Met meer dan 50 werken van veelal jonge kunstenaars die de spannende wisselwerking tussen mens en technologie op verrassende manieren in een ander daglicht zetten. Ontdek de appeljurk, het kogelvrije vest voor zwangere vrouwen, de fijnstof-opzuigende paraplu van de toekomst, speel Russische roulette met voedselallergie, leer over Botox en AI, VR en mediagekte, bezoek post-apocalyptische werelden, ervaar lichttherapie die helpt tegen burnouts, fashion van gerecyclede pet-flessen en meer 'onvoorstelbare' technologische werkelijkheden.

2019.manifestations.nl

Meer berichten