Ook collectant worden? Meld je dan aan via: www.legerdesheils.nl/collecte.
Ook collectant worden? Meld je dan aan via: www.legerdesheils.nl/collecte. (Foto: )

Leger des Heils zoekt collectanten

Het Leger des Heils is op zoek naar collectanten in Eindhoven voor de jaarlijkse collecteweek van 25 tot en met 30 november.

EINDHOVEN - Alleen met de hulp van vrijwilligers is het voor de organisatie mogelijk op buurtniveau activiteiten te blijven organiseren. Steeds meer mensen zijn op zichzelf teruggeworpen en niet iedereen redt het alleen. Voor deze mensen wil het Leger des Heils een vangnet bieden. Dat gebeurt bijvoorbeeld door middel van maaltijdprojecten, schuldhulpverlening, spelletjesmiddagen, kledingwinkels, en de soepbus.

Voor deze buurtgerichte activiteiten ontvangt het Leger des Heils geen subsidie. Deze activiteiten worden dus volledig betaald vanuit donaties. Het Leger des Heils organiseert daarom een landelijke collecteweek, dit jaar van 25 tot en met 30 november. De hulp van vrijwilligers is daarbij keihard nodig. Want samenleven doe je dus niet alleen.

Leger des Heils is op 2 juli 1865 onder de naam East London Revival Society door William Booth in Londen opgericht en heeft zich sinds die tijd verspreid over honderdachtentwintig landen.

legerdesheils.nl/collecte

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden