Een eerdere editie van 40UP. (Foto: Elke Teurlinckx).
Een eerdere editie van 40UP. (Foto: Elke Teurlinckx). (Foto: Elke Teurlinckx)

Win kaarten voor feest 40UP in de Effenaar

40UP strijkt vrijdag 11 oktober neer in Eindhoven, want 40UP wil graag samen met jullie het najaar gaan vieren. 40UP is hét dansfeest voor iedereen die zin heeft in een avond zorgeloos feesten en waarop je non-stop op de dansvloer kan genieten van de beste hits van de afgelopen 40 jaar, ondersteund door de originele videoclips.

EINDHOVEN - Waar anders komen de mooiste videoclips van de grootste hits aller tijden beter tot hun recht dan in De Effenaar in Eindhoven?Van Kool & The Gang tot David Bowie, van Kings of Leon tot Gloria Estefan, van Prince tot Pharrell Williams of Daft Punk. Overigens ben je onder de leeftijd van veertig jaar ook van harte welkom en zeker niet de enige want goede muziek is tijdloos en dat geldt ook voor de leeftijd. Mis dit grote feest der herkenning niet, haal je dansschoenen alvast uit de kast want we zien je graag op vrijdag 11 oktober bij De Effenaar, let's dance again!

Kaarten winnen
De organisatie geeft in samenwerking met Groot Eindhoven 5x2 kaarten weg! Stuur uw naam en telefoonnummer onder vermelding van 'Groot Eindhoven' vóór donderdag 10 oktober 23.59 uur naar sam@40up.nl en win die kaarten!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden