Onderwijswethouder Stijn Steenbakkers onderscheidt een tevreden leraar op Salto basisschool Reigerlaan. Zaterdag was het Dag van de Leraar.
Onderwijswethouder Stijn Steenbakkers onderscheidt een tevreden leraar op Salto basisschool Reigerlaan. Zaterdag was het Dag van de Leraar. (Foto: )

Gemeente prijst Eindhovense leraren

Onderwijswethouder Stijn Steenbakkers heeft vrijdagochtend, in het bijzijn van alle leerlingen en leerkrachten van Salto Basisschool Reigerlaan, een Lerarencompliment uitgereikt. Zaterdag 5 oktober vond de Dag van de Leraar plaats.

EINDHOVEN - Deze dag liet gemeente Eindhoven niet geruisloos voorbijgaan. De gemeente maakte een gebaar naar de 1500 leraren in het basisonderwijs, die dag in dag uit voor de klas staan. Zij onderwijzen, helpen, stimuleren en begeleiden onze kinderen. Zo helpen zij mee aan een stevige basis voor hun toekomst en die van de stad.

De gemeente onderstreepte de waarderingsactie met een cadeau: dit jaar mogen alle leraren in het Eindhovense basisonderwijs gratis naar het Philips Museum. Het museum heeft speciaal daarvoor drie weekenden geselecteerd waarop zij van harte welkom zijn. De gemeente hoopt dat de leerkrachten op deze manier een leuke (en leerzame) dag hebben.

Meer berichten