Op www.muziekgebouw.nl zijn (strippen)kaarten verkrijgbaar. Daar is het programma ook te vinden. (Foto: Pixabay).
Op www.muziekgebouw.nl zijn (strippen)kaarten verkrijgbaar. Daar is het programma ook te vinden. (Foto: Pixabay). (Foto: )

Nieuw seizoen Blue Note Club Sessions van start

Het nieuwe seizoen van de Blue Note Club Sessions gaat weer van start. Op 7 september beet Joris Linssen & Caramba het spits af in de Stadsfoyer van Muziekgebouw Eindhoven.

EINDHOVEN - De eerste helft van het nieuwe seizoen staat weer vol met artiesten die elke zaterdag (een mix van) jazz, funk en soul ten gehore zullen brengen. De programmering ligt weer in de handen van Barend Fransen - bekend als co-oprichter van de Nederlandse jazzband Gare du Nord. Het met drievoudig platina onderscheiden album 'Sex 'n' Jazz' op het New Yorkse platenlabel Blue Note is tot op heden het best verkochte Nederlandse jazzalbum aller tijden.

De komende edities treden verschillende artiesten op, zoals Sven Hammond, flügelhornist Ack van Rooyen, Maarten Hogenhuis (BRUUT!), Hans Dufler en neemt John Engels Benjamin Herman en Joris Teepe mee. Voor en na ieder optreden draaien de JazzJunkies vanaf 16.00 uur hun beste bijpassende platen. Het live optreden start om 17.00 uur.

Voor slechts 2,50 euro koop je kaarten in de voorverkoop via de website; aan de deur zal dat 5 euro zijn. Voor de fervent bezoeker is er een speciale strippenkaart verkrijgbaar: voor 25 euro kun je genieten van maar liefst tien Blue Note Club Sessions-concerten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden