Foto:

Adventure at LOGO; sportief en uitdagend

Ben jij op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging of wil je gewoon een keer iets nieuws proberen? Lopersgroep LOGO organiseert op zaterdag 14 september Adventure at LOGO. Op deze dag kun je gratis kennismaken met Bootcamp, Trailrunning, PowerWalking en Fartlek. Wat kun je verwachten bij deze verschillende disciplines?

Bootcamp
Actie, lachen en power geven! Bij bootcamp komen alle spiergroepen aan bod. Je traint in een groep maar wel op je eigen niveau. Samen oefeningen doen, samen uitdagingen aangaan en af en toe een spelvorm. Bootcamp maakt je sterker, leniger en je uithoudingsvermogen gaat met grote stappen vooruit.

Trailrunning
Op zoek naar meer beleving tijdens het hardlopen? Met Trailrunning loop je meer op gevoel, dichtbij de natuur en om de rust en de mooie omgeving te ervaren. Off-road hardlopen, over smalle paadjes en natuurlijke hindernissen zoals; heuvels/bergen, rotsen en beekjes.

PowerWalking
Sportief op hoog tempo wandelen met een actieve houding waarbij je alle spieren gebruikt. Door de natuurlijke vorm van bewegen is de schokbelasting gering en is de kans op blessures klein. Dit wordt ondersteund door een goede opbouw van techniek en conditie tijdens trainingen. Ideaal voor mensen voor wie hardlopen misschien nog een stap te ver is of voor wandelaars die hun tempo willen verhogen.

Fartlek
Maximale beleving in en van de natuur! Bewegen door de natuur waarbij natuurlijke obstakels niet uit de weg worden gegaan. Met variatie in tempo waarbij de paden zoveel mogelijk worden vermeden. Bij Fartlek blijf je niet schoon, een douche en droge kleren na afloop is wenselijk!

Je kunt gratis deelnemen aan één of twee workshops. Adventure at LOGO start om 9.30 uur bij de LOGO accommodatie, Zwembadweg 13 te Geldrop. Voor meer informatie ga naar:

www.logogeldrop.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden