Gastheer van de avond, waarvoor een kaartje 10 euro kost, is knuffel-Brit Dominic Seldis. Lezers van Groot Eindhoven maken kans op vrijkaarten (zie hieronder).
Gastheer van de avond, waarvoor een kaartje 10 euro kost, is knuffel-Brit Dominic Seldis. Lezers van Groot Eindhoven maken kans op vrijkaarten (zie hieronder). (Foto: )

Win kaarten voor Casual Classics XL

Tijdens Casual Classics XL brengt Muziekgebouw in samenwerking met philharmonie zuidnederland een programma vol klassieke muziek: vrijdag 6 september om 19.00 uur.

EINDHOVEN - Kom luisteren en kijken naar een paar echte toppers uit de klassieke hitlijst! Gastheer van de avond, waarvoor een kaartje 10 euro kost, is knuffel-Brit Dominic Seldis, bekend van het tv-pogramma Maestro, waarin BNR-ers in een paar weken tijd tot een klassieke topdirigent worden opgekweekt.

Stervioliste Maria Milstein is de solist en zal onder andere het romantische vioolconcert van Mendelssohn ten gehore brengen. Het Portugese Maat Saxophone Quartet komt swingend toeteren en voor een spoedcursus klassieke muziek is Bart de Graaf de man. In 25 minuten tijd wordt je omgetoverd tot expert in dit veelzijdige genre. Het publiek gaat gegarandeerd zeggen "Oh, is dat dáár van?", dus eigenlijk is iedereen een kenner.

Kaarten winnen
Lezers van Groot Eindhoven maken kans op vrijkaarten. Stuur voor maandag 2 september 12.00 uur een mailtje met als onderwerp 'Casual Classics XL – Groot Eindhoven' naar win@muziekgebouweindhoven.nl met de reden waarom jij deze kaarten zou moeten winnen. Winnaars worden op de hoogte gesteld.

Meer berichten