Leny de Vos-van Erp, Bets van Boxel, Patries Landwehr, An Brzoskowski, Ellen Voets en Ineke Varenhout exposeren hun werk. Meer info op: sheartgallery.com.
Leny de Vos-van Erp, Bets van Boxel, Patries Landwehr, An Brzoskowski, Ellen Voets en Ineke Varenhout exposeren hun werk. Meer info op: sheartgallery.com. (Foto: )

'Ontmoeting in kleur' van start in Nuenen

In SHE-Art Gallery, gelegen aan De Huufkes in Nuenen, gaat op 1 september de nieuwe expositie 'KuBra-Art presenteert: 'Ontmoeting in Kleur' van start. Om 14.30 uur vindt de vernissage plaats, waarbij een ontmoeting met de kunstenaars centraal staat.

NUENEN - In de galerie exposeren van 1 tot en met 22 september, naast de vaste kunstenaars, zes kunstenaars aangesloten bij stichting KuBra 'Kunstenaars uit Brabant'. Zonder kleur is het leven saai, somber, mistroostig. Kleur bekennen is ook emoties bekennen en (h)erkennen. Een stralende zomerdag maakt mensen blij, het frisgroen van de bladeren van bomen en het gras prikkelt onze zintuigen. Deze expositie laat de bezoeker genieten van de vele kleurschakeringen in verschillende vormen en materialen. De kunstenaars beheersen allen een andere techniek/discipline en dat maakt het nog (kleur)rijker.

De expositie wordt zondag 1 september om 14.30 uur geopend. Tijdens deze expositie is SHE-Art Gallery geopend op woensdag, vrijdag en zondag van 1 t tot en met 22 september. Openingstijden: woensdag 13.00 tot 17.00 uur, vrijdag van 13.00 tot 20.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij.

Meer berichten