Locatie van de bijeenkomst is Feestcafé De Bongerd, te vinden op Astroïdenlaan 2A in Breugel. Op de foto: Bert Maas, adviseur arbeidsongeschiktheid FNV.
Locatie van de bijeenkomst is Feestcafé De Bongerd, te vinden op Astroïdenlaan 2A in Breugel. Op de foto: Bert Maas, adviseur arbeidsongeschiktheid FNV. (Foto: )

Thema-avond over aandoening

Complex Regionaal Pijn Syndroom (voorheen posttraumatische dystrofie) is een tot op heden onbegrepen aandoening. Na letsel aan een ledemaat, zoals een polsbreuk of enkelblessure, of na een operatie kan deze aandoening ontstaan.

SON & BREUGEL - De ernst ervan staat los van de ernst van het letsel. Complex Regionaal Pijn Syndroom (CRPS) is een complicatie die na een letsel of een operatie aan een ledemaat, arm of been ontstaat. Jaarlijks krijgen 5000 mensen deze complicatie na een letsel. In enkele gevallen ontstaat CRPS spontaan. Het overgrote deel van deze 5000 mensen geneest binnen korte tijd, veelal zonder restverschijnsel. De overige patiënten krijgen te maken met een langdurige of zelfs chronische situatie.

Het regiobestuur Noord-Brabant nodigt haar leden en belangstellende van harte uit voor de avond, welke gehouden wordt op donderdag 5 september. Locatie van de bijeenkomst is Feestcafé De Bongerd, Astroïdenlaan 2A in Breugel. Het thema van de avond is 'Wet Verbetering Poortwachter WIA/WAO én Re-integratie'. Spreker op deze avond is Dhr. Bert Maas van het F.N.V.. De zaal gaat open voor bezoekers om 18:30 uur. Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht en kan tot uiterlijk 30 augustus telefonisch (06-16828886) of per e-mail: crps@outlook.com.

Meer berichten