Mensen kunnen tot en met 18 augustus inschrijven via www.toernooi.nl. Behalve tennis, kunnen liefhebbers ook meedoen aan een potje padel. (Foto: Pixabay).
Mensen kunnen tot en met 18 augustus inschrijven via www.toernooi.nl. Behalve tennis, kunnen liefhebbers ook meedoen aan een potje padel. (Foto: Pixabay). (Foto: )

Jaarlijks tennistoernooi bij de Lissevoort in Nuenen

Het jaarlijkse Lissevoort Watermolen van Opwetten 35+ en 55+ dubbel tennistoernooi gaat dit jaar op 1 september van start. Het toernooi staat een week lang in het teken van 'volop in beweging'. Er is live muziek en daarnaast zijn er diverse activiteiten tijdens het toernooi.

NUENEN - Natuurlijk draait het toernooi om de sportieve prestaties in het dubbelspel op de tennisbaan. TV de Lissevoort heeft echter sinds eind vorig jaar twee Padelbanen en daarom is het dit jaar ook mogelijk om deel te nemen aan het recreatieve 25+ Padeltoernooi. Voor het Padeltoernooi hoef je geen lid te zijn van de KNLTB. Voor beide toernooien inschrijven mag natuurlijk ook. Daarnaast is het voor zowel spelers als publiek vooral gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje. Tal van activiteiten waaronder muziek, een Watermolen avond en de koopjeshoek van Sported maken het toernooi weer extra sfeervol.

Het toernooi wordt gespeeld van 1 tot en met 8 september waarin deelnemers in alle categorieën in poules spelen om te strijden voor een finaleplaats. De indeling vindt plaats op basis van de actuele rating. Er kan tot en met 18 augustus ingeschreven worden via:

www.toernooi.nl

Meer berichten