Festival Grote Beek Pop vindt op zondag 4 augustus voor de negende keer plaats.
Festival Grote Beek Pop vindt op zondag 4 augustus voor de negende keer plaats. (Foto: )

De Grote Beek in vuur en vlam

GGzE organiseert op zondag 4 augustus alweer voor de negende keer het festival Grote Beek Pop. Van 11.30 uur tot 19.00 uur laten grote namen én lokale artiesten Eindhoven weer borrelen en bruisen. Het festival vindt plaats op Landgoed De Grote Beek. Het muziekfestival is gratis toegankelijk en alcoholvrij.

EINDHOVEN - Inmiddels is het bijna een traditie, maar ook dit jaar zijn er twee podia waar afwisselend bands spelen. Dus geen muziekloze momenten, maar van het ene bruisende optreden naar het andere. Op Planetree-stage brengen getalenteerde medewerkers en cliënten hun muziek ten gehore. Op de Mainstage treden grote smaakmakers op.

Programma

Iedereen herkent de eerste noten van 'Sky on Fire' en kan de tune van de Olympische Spelen meezingen; van de hand van Handsome poets. Een optreden van VOF de Kunst is voor velen een feest van herkenning. Wie kent de hit 'Suzanne' en 'Een kopje koffie' niet? The Jerry Hormone ego trip heeft songs die qua tekst altijd een tikkie schuren ondersteunt door aanstekelijke rock 'n roll. Casa de la muerte staat bekend om hun mix van polka, ska, rock en balkan. Een explosief muziekmengsel dat elk festival doet overkoken. Bottles of love is een Dordtse band waarvan het debuutalbum 'Hush' lovend werd ontvangen direct binnenkwam in de Nederlandse Album top 100. Een programmering om je vingers bij af te likken.

Wie, wat, waar, wanneer?
Iedereen die van muziek en gezelligheid houdt is op zondag 4 augustus van 11.30 tot 19.00 uur van harte welkom bij Grote Beek Pop. Dit alcoholvrije festival wordt gehouden op het prachtige Landgoed De Grote Beek, te vinden op Dr. Poletlaan 40, aan de rand van Eindhoven. Entree en parkeren is gratis. Kom dus ook!

Het festival is gratis toegankelijk en alcoholvrij

Meer berichten