Oranjefonds doneert 10.000 euro aan wijkcentrum 't Slot

De keuken en de bar van wijkcentrum 't Slot zijn al een tijdje toe aan een opknapbeurt. Dankzij steun van het Oranje Fonds en ondersteuning van de gemeente Eindhoven wordt de verbouwing nu mogelijk gemaakt.

EINDHOVEN - In wijkcentrum 't Slot kan iedereen van de vroege ochtend tot de late avond in een ontspannen sfeer elkaar ontmoeten. Je kunt hier je favoriete cursus volgen, vergaderen, deelnemen aan algemene activiteiten zoals biljarten en kaarten, of gewoon gezellig samen zijn. Bij mooi weer is het terras geopend, waar je lekker in én uit de zon van een drankje kunt genieten. De sociale functie van het wijkcentrum is heel groot, maar je kunt hier ook terecht voor het huren van een van de vele ruimten en zalen.

Ook kun je tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van ondersteuning van je activiteiten in de vorm van bijvoorbeeld een beamer met scherm, een geluidsinstallatie en natuurlijk de keuken. De vaste bezoekers en vrijwilligers van 't Slot vinden het super dat het Oranje Fonds hun medewerking verleent in de vorm van financiële steun. Nu kan de broodnodige verbouwing van hún wijkcentrum eindelijk plaatsvinden. Wil je weten wat er allemaal gebeurt in 't Slot en welke mogelijkheden er zijn? Kom langs! Wijkcentrum 't Slot, Kastelenplein 167 in Eindhoven. Telefoonnummer: 040 251 9768.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden