Toon Gerbrands, huidig directeur van PSV.
Toon Gerbrands, huidig directeur van PSV. (Foto: )

PSV-directeur Toon Gerbrands te gast in Zomeracademie

Het Literair Café Dommeldal is er voor alle inwoners in de kernen die horen bij bibliotheek Dommeldal. De bijeenkomsten vinden weliswaar plaats in Geldrop, maar ook alle inwoners uit Mierlo, Heeze-Leende, Nuenen en Son en Breugel worden altijd uitgenodigd.

Heeze-Leende - In de zomermaanden organiseert Literair Café Dommeldal, voor de thuisblijvers, de Zomeracademie: een extra programma als bijdrage aan het culturele zomerseizoen in Dommeldal. Bekende Nederlanders uit de wereld van muziek, toneel, kunst sport of Televisie zijn dan zomergast in Geldrop. Op vrijdagavond 26 juli ontvangt het Literair Café Dommeldal in de Zomeracademie PSV directeur Toon Gerbrands, in Centrum Hofdael in Geldrop. Van 20.00 tot 22.00 uur vertelt hij in Centrum Hofdael in Geldrop over leiderschap over topsport en over zijn club PSV.

Toon Gerbrands
Toon Gerbrands (Sneek, 1957) was jarenlang actief als volleyballer in de eredivisie en eerste divisie. Als volleybalcoach won hij daarna nog eens vier landskampioenschappen en de Europacup. In 2002 werd hij algemeen directeur van AZ, de voetbalclub waarmee hij landskampioen werd en de beker won.
Nu is hij algemeen directeur bij voetbalclub PSV Eindhoven, waar hij in zijn eerste vier seizoenen al drie keer de landstitel won. Toon Gerbrands is een uitgesproken persoonlijkheid die zowel teams als individuen weet te begeleiden naar succesvolle prestaties. Onder de titel 'Mijn Stijl' schreef hij over zijn eigen ervaringen uit de praktijk, over het belang van samenwerking en over inspirerend leiderschap en de daar bijhorende communicatie. Zowel het boek, maar ook zijn interessante loopbaan vormen een inspiratie voor mensen uit de sportwereld en het bedrijfsleven, maar zeker ook voor liefhebbers van voetbalclub PSV. Allemaal zijn ze dan ook welkom op deze zomerse avond georganiseerd door Literair Café Dommeldal. Kaartjes voor de bijeenkomst op 26 juli in Centrum Hofdael in Geldrop, zijn online te bestellen via www.bibliotheekdommeldal.nl, klik op activiteiten. En offline zijn kaartjes te koop bij boekhandel van Grinsven in Geldrop.

Meer berichten