Foto:

Theatershow Elysium

Interact Dans Theater o.l.v. Jeanette-Maleander speelt in juni in Theater Het Klooster te Nuenen de meeslepende muzikale theatershow "Elysium".

NUENEN - Theatershow Elysium gaat over het goede en het slechte dat in ieder mens schuilt. Over hoe het kwaad oorlogen in de hand werkt, onachtzaamheid vervuiling veroorzaakt. En ook over hoe vooroordeel leidt tot discriminatie en haat. Tijdens een wervelende show waarin onze band, koor, dansers en toneel spelers hun kwaliteiten laten zien, wordt echter langzamerhand ook duidelijk dat niet alles slecht is in deze wereld.

Dat iedereen het in zich heeft ook goede dingen te doen. En daarin een grote eigen verantwoordelijkheid draagt. Om deze boodschap uit te dragen hoeft men geen grote wereldleider te zijn. Alle mensen van welke afkomst, godsdienst, huidskleur, geaardheid dan ook kunnen het verschil maken. Door vertrouwen, liefde, geduld, hoop te hebben, en houden, kunnen we de wereld er een stuk mooier laten uitzien. Dit verhaal gaat over mensen, over wat liefde kan doen.

En door de eeuwen heen ook heeft gedaan. Elysium is de 10e productie van Interact Dans Theater en zit boordevol zang, dans en toneel. Theatershow Elysium is te zien in Theater Het Klooster op: Vrijdag 28 juni, 19:15 uur, Zaterdag 29 juni, 19:15 uur, Zondag 30 juni, 14:30 uur. interactdanstheater.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden