BC Common Sense Nuenen, Bridge Ontspannings Club Nuenen, BC De Oude Linde, BC Overdwars en BC De Overslag organiseren de bridgeavonden tezamen.
BC Common Sense Nuenen, Bridge Ontspannings Club Nuenen, BC De Oude Linde, BC Overdwars en BC De Overslag organiseren de bridgeavonden tezamen. (Foto: )

Bridgen in de zomermaanden

De Nuenense bridgeclubs organiseren, net als vorig jaar, zomeravondbridge. Liefhebbers kunnen op acht dinsdagavonden van 25 juni tot en met 13 augustus terecht in Gemeenschapshuis Enode, Eeuw Driessestraat 1 in Nuenen.

NUENEN - De zomeravondbridge staat open voor alle bridgeliefhebbers in en buiten Nuenen. Het maakt niet uit of je lid bent van een bridgevereniging of een thuisbridger bent. Aan leden van de bridgebond vraagt de organisatie om het NBB-nummer bij de inschrijving te laten zien. Bij binnenkomst in de zaal delen zij je in op een passend speelniveau zodat je zoveel mogelijk op eigen sterkte een gezellig avondje kunt bridgen. Het inschrijfgeld bedraagt 4 euro per paar. Op het einde van de avond reikt de organisatie in alle bridgelijnen prijsjes uit voor de 1e plaats en het resultaat zo dicht mogelijk bij de 50%. Een paar kan eens in de drie weken een prijs ontvangen. Je hoeft niet alle acht avonden aanwezig te zijn. Elke avond staat op zichzelf en het maakt niet uit hoe vaak je komt. Als je vier keer hebt deelgenomen aan de zomeravondbridge kom je wel in aanmerking voor een extra prijs.

De organisatie nodigt je uit om een of meerdere keren te komen bridgen. Voor meer informatie, neem contact op met Francien van Mil. Telefoon: 06 – 53 54 90 11 of via e-mail: francien.van.mil@gmail.com.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden