Na de vierde editie in 2018 met ruim 750 wandelaars gaat op dinsdag 14 mei de Stratumse avondvierdaagse weer van start.
Na de vierde editie in 2018 met ruim 750 wandelaars gaat op dinsdag 14 mei de Stratumse avondvierdaagse weer van start.

In 't kort

Geldropse genomineerd

GELDROP - De Geldropse Melany Maximus maakt kans op de titel Miss Gay Holland 2019. Tijdens de officiële verkiezing voor de LHBTIG+-gemeenschap vertegenwoordigt zij Eindhoven. Het publiek kan tot en met 18 mei zijn stem uitbrengen.

De wedstrijd wordt georganiseerd door PINK Promiss uit Den Haag. Het doel van de verkiezing is om de maatschappelijke acceptatie en tolerantie van de LHBTIQ+-gemeenschap te verbeteren. Op 25 mei wordt de winnares bekendgemaakt. Tijdens de Pride in Den Haag op 8 juni wordt de winnende kandidaat gehuldigd. Stemmen kan op:

melany.info/missgayholland2019/

Werken met beperking

EINDHOVEN - Lidia van der Klei en Michèle de Vries willen laten zien dat 'het gewoon kan': duurzaam werken met een arbeidsbeperking.

Het duo zet zich in voor iedereen die wat extra's nodig heeft om aan het werk te komen. Mensen met een arbeidsbeperking, die op zoek zijn naar een duurzame baan, kunnen bij de eerstvolgende MeetGreet van Van der Klei en De Vries aanschuiven. Die vindt op dinsdag 14 mei van 14.30 tot 17.00 uur plaats. Er bij zijn?

Aanmelden kan hier:

nederland.onbeperktaandeslag.nl/evenement/meetgreet-14-mei-eindhoven

Ontwikkel jouw bestuur

EINDHOVEN - Wil jij als bestuurslid van een sportvereniging in gesprek met andere bestuurders over onderwerpen die belangrijk zijn voor de toekomst van jouw club? Vind jij het interessant om te werken aan de ontwikkeling van jouw bestuur én jezelf? En ben je bestuurder in Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Son en Breugel, Veldhoven of Waalre? Kom dan naar de regionale bestuurdersontmoeting op Josef Israëlslaan 2K in Eindhoven.

Op maandag 13 mei worden deelnemers vanaf 18.00 uur met een kop soep en een broodje ontvangen bij De Inloop in Eindhoven. Om 19.00 uur start het programma wijze met een korte theatershow. Deze eyeopener dient tevens als aanleiding voor het vervolg van de avond. Om 19.30 uur starten de ronde tafelgesprekken. Hierbij sluit je aan bij een tafel naar keuze. Samen met andere bestuurders ga je in gesprek over herkenbare kansen en knelpunten voor de toekomst van je club. Vanaf 21.00 uur staat een hapje en drankje voor je klaar om de avond met elkaar door te spreken.

Tafelgesprek
De thema's van de ronde tafelgesprekken bepalen we gezamenlijk en sluiten aan bij jullie wensen en behoeften. Denk hierbij aan: open club/moderne vereniging, professioneel besturen, vrijwilligersbeleid, succesvol samenwerken, etc. Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar m.d.bie@ssnb.nl voor de inschrijflink.

Vierdaagse

EINDHOVEN - Na de vierde editie in 2018 met ruim 750 wandelaars gaat op dinsdag 14 mei de Stratumse avondvierdaagse weer van start. Iedere avond wordt er een mooie route gelopen met een afstand van vijf kilometer die leidt door de wijk en het bos. Startpunt is wijkcentrum 't Akkertje aan de Heezerweg te Eindhoven.
Wilt u meer informatie en/of aanmelden? Ga dan naar de website:

www.avondvierdaagse-stratum.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden