Op zaterdag 23 maart vindt er een dubbelconcert plaats van de Eindhovense Gospelgroep LichterLaaie en Gospelkoor Sound of Joy uit Werkendam.
Op zaterdag 23 maart vindt er een dubbelconcert plaats van de Eindhovense Gospelgroep LichterLaaie en Gospelkoor Sound of Joy uit Werkendam. (Facebook Sound of Joy)

Nog meer activiteiten in Eindhoven

Rijbewijs laten keuren

GELDROP - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op vrijdag 22 maart, vrijdag 26 april en vrijdag 24 mei in Wijkcentrum De Dreef (Willem Barentszweg 69) medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch: 088 23 23 300. Zelf een datum plannen: www.regelzorg.nl.

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp met uw DigiD op mijn.cbr.nl. Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten of Regelzorg. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 37,00 euro. Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar is het tarief 57 euro.

Dubbelconcert

EINDHOVEN - Op zaterdag 23 maart gaat het dak eraf in de Adventskerk in Eindhoven. Op die dag vindt er een dubbelconcert plaats van de Eindhovense Gospelgroep LichterLaaie en Gospelkoor Sound of Joy uit Werkendam. Het thema hiervan heet is Testify to Love.

Sound of Joy komt voor de gelegenheid met zo'n negentig leden vanuit Werkendam naar Eindhoven, waar het circa dertig leden tellende LichterLaaie het concert organiseert. Op zaterdag 13 april zijn de rollen omgedraaid; dan reist LichterLaaie af naar de Biesboschkerk in Werkendam en wordt het concert met evenveel enthousiasme nog eens overgedaan. De concerten beginnen zowel in Eindhoven (Camphuysenstraat 4) als in Werkendam (Richter 91) om 19.30 uur. De toegang is gratis. Na afloop van de concerten is er een deurcollecte. De opbrengst daarvan gaat naar Open Doors; deze internationale organisatie biedt steun aan christenen die om hun geloof worden vervolgd of onderdrukt.

Standhouders gezocht

EINDHOVEN - WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef zoekt nieuwe standhouders voor hun wekelijkse markt. De Horst/Kronehoef, te vinden op Kloosterdreef 23, is een woon/zorgcentrum met ruim 600 bewoners en tientallen werknemers. Elke week staan er in de lange gang kraampjes met kaarten, tweedehands spulletjes en bijouterieën. Eenmaal per maand per toerbeurt een opticien, het repair café en informatiestand.

Wegens het stoppen van een aantal standhouders zoekt de organisatie nieuwe gegadigden die wekelijks of 1- of 2-maandelijks een stand willen inrichten en hun waren willen tonen, demonstreren, verkopen of laten proeven. Heeft u belangstelling of wenst u aanvullende informatie neem dan contact op met: Ellis Devaux, contactpersoon weekmarkt. Haar e-mailadres is: e.devaux-martens@vitalisgroep.nl.

Vlooienmarkt

EINDHOVEN – In sporthal Eckart, te vinden op Airbornelaan 1a in Eindhoven, vindt zondag 24 maart een vlooienmarkt plaats. De markt duurt van 9.00 tot 16.00 uur. Toegang bedraagt 2 euro.

Klassiek op de zolder

EINDHOVEN - Tijdens een nieuwe editie van Zolderkamertjesklassiek speelt pianist Daan van den Hurk uit het eerste boek van het Album d'un Voyageur van componist Franz Liszt. Zolderkamertjesklassiek vindt op zondag 24 maart om 15.00 uur plaats in Pand P, te vinden op Leenderweg 65. Een kaartje kost 10 euro, studenten krijgen 2 euro korting.

Meer berichten