Foto:

Wat is er te doen in Eindhoven?

Nieuw onderkomen

EINDHOVEN - De zeventien oudere bewoners van afdeling 't Hofke, onderdeel van De Horst/Kronehoef, verhuizen naar een nieuw onderkomen. Op woensdag 20 maart is het publiek welkom om, vlak voor de verhuizing, een kijkje te komen nemen tussen 14.30 en 15.30 uur.

Tijdens de afgelopen maanden vond een grondige verbouwing plaats in de locatie van WoonincPlusVitalis op Imkerstraat 6. De zeventien appartementen en een gezamenlijke huiskamer en keuken met een moderne uitstraling liggen op de begane grond en de bewoners kunnen ook gebruik maken van de tuin. Vanaf de ingang aan de Imkerstraat is de looproute naar 't Hofke aangegeven.

Op reep met 50-plussers

EINDHOVEN – PVGE-Eindhoven is een vereniging die activiteiten aanbiedt voor 50-plussers. In verenigingsverband biedt de PVGE-Eindhoven talrijke mogelijkheden. Hierbij staat contact met leeftijdsgenoten voorop. Er is volop keuze in activiteiten op allerlei gebied zoals bewegen, reizen, uitgaan en cultuur. Via regionale en landelijke samenwerking met andere seniorenorganisaties probeeert PVGE-Eindhoven ontwikkelingen op gebied van welzijn, wonen en zorg te beïnvloeden.

Interesse in wat de vereniging allemaal te bieden heeft? Dan is het bezoeken van een informatieavond, dinsdag 26 maart om 10.00 uur in De Lievendaal (Lievendaalseweg 3 in Eindhoven), wellicht interessant. Aanmelden via secretaris@pvge-eindhoven.nl.

Kienmiddag

EINDHOVEN – Bij trefcentrum Oude Toren vindt maandag 25 maart een kienmiddag plaats. De middag op Oude Torenstraat 6B begint om 14.00 uur. De kienmiddag wordt georganiseerd door de KBO afdeling SeniorenBelang Woensel. Er zijn die middag leuke prijzen te winnen.

Rommelmarkt Zesgehuchten

GELDROP – Het Geldrops Gemengd Koor houdt zondag 24 maart hun jaarlijkse rommelmarkt in gemeenschapshuis Zesgehuchten, te vinden aan de Papenvoort. De markt, waar diverse snuisterijen aangeboden wordt, duurt van 11.00 tot 13.00 uur. De toegang is gratis.

Heb je zelf spullen die je wil verkopen op de markt, dan zijn die op 24 maart tot 10.00 uur bij het gemeenschapshuis in te leveren.

Meer berichten