Een kaartje kost 12 euro, voor leden van de bieb 10 euro. De prijs is inclusief één consumptie.
Een kaartje kost 12 euro, voor leden van de bieb 10 euro. De prijs is inclusief één consumptie. (Foto: Hugo de Jong)

Van der Zanden zoekt contact & verbinding

Leon van der Zanden is cabaretier, stand up comedian en TV-presentator. Zijn fascinatie hierbij is contact en verbinding. Tijdens zijn lezing op donderdag 17 januari gaat hij, met humor, in op de vraag: hoe maak je contact?

EINDHOVEN - Contact maken met je vrienden of collega's is één. Maar hoe maak je nou echt contact met een zaal vol publiek? En hoe houdt je dat contact zodat je verbinding ervaart? En hoe kun je daar humor bij gebruiken? In zijn laatste voorstelling Kameleon combineert Leon een waargebeurd verhaal over euthanasie met speelse improvisaties waardoor het publiek zich helemaal vertrouwd en verbonden voelt.

Zelfs zo dat ze tijdens de show bereid zijn om uit zichzelf te vertellen over bezoekjes aan de hoeren en over overledenen die ze nog wel eens om zich heen ervaren. Tijdens deze interactieve lezing deelt Leon zijn inzichten vanuit zijn ruime ervaring en zal hij dit alles toelichten met leuke en pijnlijke voorbeelden uit zijn leven. De lezing 'Grappen met diepgang' is op donderdag 17 januari van 20.00 tot 22.30 uur. Kaarten online te verkrijgen (klik).

Meer berichten