De Love and Marriage beurs is te op 19 en 20 januari in het Beursgebouw te doen. Groot Eindhoven geeft vier gratis kaarten weg. (Foto: DC Models).
De Love and Marriage beurs is te op 19 en 20 januari in het Beursgebouw te doen. Groot Eindhoven geeft vier gratis kaarten weg. (Foto: DC Models). (Foto: )

Echt alles voor de mooiste dag van je leven (geannuleerd!)

Heb je trouwplannen en wil je weten wat er zoal mogelijk is op de mooiste dag van je leven? Bezoek dan de Love and Marriage beurs op 19 en 20 januari in het Beursgebouw.

EINDHOVEN - Op de Love and Marriage beurs vind je echt alles wat met trouwen te maken heeft en word je op de hoogte gebracht van de laatste trends op trouwgebied. Als je gaat trouwen moet je enorm veel keuzes maken. Denk hierbij aan: de bruidsmode, herenmode, ringen, muziek, bruidstaart, fotografen, photobooths, vervoer, fantastische locaties, enzovoort. Op de Love and Marriage beurs is kun je je oriënteren en zo de beste keuze maken voor jullie bruiloft. De modeshow van Love and Marriage is een show die u nog nooit gezien heeft.

Een nieuwe strakke opzet, met een geheel eigen identiteit en de laatste trends. Vernieuwend en stijlvol. De Love and Marriage beurs is de ideale voorbereiding voor jullie trouwdag. Op beide dagen is de beurs van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Een kaartje kost 8,50 euro.

Meer berichten