Foto:

Ongestoord studeren tot je een ons weegt

Moeite met concentreren tijdens het studeren; snel afgeleid? Is je mobiel interessanter dan je studieboek? Dan is StudyShare voor jou een oplossing. StudyShare is de ultieme manier om je hoofd bij het studeren te houden. Afleiding krijgt geen kans.

EINDHOVEN - Tijdens StudyShare studeer je met anderen in een lokaal in de BibliotheekEindhoven. Voorin zit de Studybob van de bibliotheek, die toezicht houdt. Bij binnenkomst gaat de mobiele telefoon uit. Er wordt een vast tijdsschema aangehouden, zodat je in een verslavend studieritme komt. Een studieblok duurt drie uur en bestaat uit 3 x 45 minuten studeren met daartussen verplicht 15 minuten pauze. StudyShare is een initiatief van bibliothecaris Frank Verbeek van bibliotheek Amsterdam (OBA).

Praktische informatie
StudyShare vindt plaats op werkdagen van maandag 14 januari tot en met vrijdag 1 februari in het Theater van de bibliotheek. Per dag zijn er afwisselend één of twee blokken van drie uur gereserveerd om in alle rust te kunnen studeren. De ochtendblokken zijn van 10.15 uur tot 13.00 uur, de middagblokken van 13.45 tot 16.30 uur. Aanmelden: www.bibliotheekeindhoven.nl/activiteiten. Deelname is gratis.

Meer berichten