Foto:

Werkzoekenden: opgelet

FNV en CNV organiseren op maandag 14 januari in Eindhoven een informatieavond voor mensen die op zoek zijn naar werk. Doel van de avond is om deze mensen te informeren over de persoonlijke begeleiding en workshops die FNV/CNV 'Werken aan werk' aanbiedt. Je kunt gebruiken maken van deze dienstverlening als je lid bent of wordt van de vakbond. 'Werken aan werk' is een initiatief van de vakbonden om werkzoekenden te begeleiden en ondersteunen bij het vinden van een baan.

EINDHOVEN - 'Werken aan werk' heeft deskundige 'trajectadviseurs' in dienst. De trajectadviseur stelt na een kennismakingsgesprek samen met de werkzoekende een maatwerkadvies op: welk traject kan hij volgen om de kans op snel succes zo groot mogelijk te maken? Helemaal afgestemd op zijn individuele situatie. Via 'Werken aan werk' kunnen kandidaten kiezen uit een groot aantal trainingen en workshops. Bijvoorbeeld: sollicitatietrainingen, veerkracht ontwikkelen en talenten in kaart brengen.

De kracht van de werkwijze van FNV/CNV 'Werken aan werk' is die persoonlijke begeleiding, de vertrouwensband tussen de trajectadviseur en de werkzoekende, de aandacht voor emotionele gevolgen van het ontslag en praktische, direct toepasbare adviezen en trainingen. Het vindt plaats in het Vakbondshuis, Dr. Cuyperslaan 47 in Eindhoven en begint om 19.30 uur, inloop om 19.00 uur. Aanmelden via: werkenaanwerkinzuidoost@fnv.nl

Meer berichten