Foto:

Eindhoven staat stil bij Week van de Circulaire Economie

Plug-in-City en Architectuurcentrum Eindhoven vieren de Week van de Circulaire Economie, dat van maandag 14 tot en met vrijdag 18 januari plaatsvindt. In die week organiseren koplopers in de circulaire economie allerlei evenementen om bedrijven, gemeenten en professionals te inspireren en mee te nemen in het sluiten van kringlopen en het verduurzamen van de economie.

EINDHOVEN - De Week van de Circulaire Economie is een jaarlijkse, landelijke campagneweek die wordt georganiseerd door Nederland Circulair. In Eindhoven zijn Plug-in-City en Architectuurcentrum Eindhoven twee van de koplopers op het gebied van circulair bouwen. Zo ontving Plug-in-City in 2017 de ABN-Amro Circular Economy Award. Samen met partners, bijvoorbeeld in de bouw, deden zij al ervaring op met enkele circulaire projecten.

Op donderdag 17 januari om 16.00 uur nodigen Plug-in-city en Architectuurcentrum Eindhoven hun partners en relaties uit voor een netwerkevent (besloten) om op het gebied van circulaire economie kennis te delen en kansen te creëren. Alle evenementen zijn te vinden via de volgende link:

https://deweekvandecirculaireeconomie.nl/evenementen.

Meer berichten