Peter Hoedemakers (links) neemt de onderscheiding in ontvangst.
Peter Hoedemakers (links) neemt de onderscheiding in ontvangst.

Voorzitter Rugbyclub Eindhoven geëerd

Tijdens de Algemene ledenvergadering van Rugbyclub Eindhoven werd voorzitter Peter Hoedemakers vorige week onverwachts geëerd voor zijn vrijwillige inzet.

EINDHOVEN - Hoedemakers is altijd een zeer actief en betrokken lid en vrijwilliger geweest bij onder andere Scouting St. Rafaël en de laatste acht jaar voornamelijk bij Rugbyclub Eindhoven, beter bekend als RCE. De 35-jarige Hoedemakers begon bij RCE als jeugdtrainer, vervulde later een rol als bestuurslid 'jeugd- en facilitair' en is sinds drie jaar actief als voorzitter van de club. Tijdens de Algemene Ledenvergadering heeft Hoedemakers, na de huldiging van de vrijwilligerspenning, de hamer overgedragen aan de eerste vrouwelijke voorzitter voor RCE: Jony van de Broek.

Nieuwbouw
De accommodatie (noodgebouw) op de Vijfkamplaan, Sportpark Noord, is verouderd en te klein geworden voor de vereniging. In april 2019 moet het nieuwe, eigen clubhuis echter klaar zijn. Middels sponsoracties wordt deze nieuwbouw gerealiseerd. Tot die tijd ondersteunt Hoedemakers de nieuwbakken voorzitter bij de verdere uitwerking en realisatie van het nieuwe onderkomen. Ze zijn goed bezig bij Rugclub Eindhoven, dat staat buiten kijf.

Meer berichten