Het elftalfoto van de meiden van  MO19-1.
Het elftalfoto van de meiden van MO19-1. (Foto: )

Nieuw Woensel pakt flink uit met 50-jarig jubileum

Voetbalvereniging Nieuw Woensel bestaat vijftig jaar. Dat moet gevierd worden. Dat gebeurt op zaterdag 3 november.

EINDHOVEN - Trainers als Jan Paaymans, Marius Methorst, Twan van Tuyl en Rick Kantelberg... wie kent ze niet? Wat te denken van voorzitters als Jan Vermaas, Henk van der Zanden, Willem Voets en Gerard Telkamp? Nieuw Woensel kent een rijke historie, met markante trainers en voorzitters. Al kunnen over de spelers, supporters en alle betrokkenen ook boeken volgeschreven worden.

Tal van verhalen zullen tijdens het 50-jarige jubileum zonder twijfel ter sprake komen. De buurman van Unitas '59 is een amateurclub uit het Eindhovense stadsdeel Woensel, waarvan het eerste elftal uitkomt in de vierde klasse. Sportief gaat het in dat opzicht wat minder, aangezien het vaandelelftal enkele jaren geleden nog prima mee speelde in de tweede klasse.

Ach, het biedt in ieder geval voldoende gespreksstof voor het jubileumfeest, dat om 11.30 uur van start gaat op Anconalaan 15. Dan is er een voetbalclinic, verzorgt door PSV-trainers. Om 13.00 uur wordt er dartvoetbal gespeeld, in de middag spelen én het vrouwenelftal én het herenelftal een wedstrijd. Daarna is het tijd voor de receptie, die om 18.30 uur begint. Om 20.00 uur gaat de feestavond van start, waar DJ Bomba de muziek verzorgt. Wees welkom!

Meer berichten