Foto:

'Bakkie' doen in Best

Boeren en tuinders nodigen buren, familie, recreanten en buitenlui uit om zaterdag 13 oktober onder het genot van koffie of thee kennis te maken met de land- en tuinbouw van nu. Eén van die tuinders is Familie de Bressers van Groencentrum de Mortelen. Zij vertellen enthousiast over hun bedrijf en alle functies die een tuindersbedrijf vervult.

BEST - 'Bakkie bij de boer' is een van de activiteiten in het kader van de Dutch Agri Food Week die van 5 tot en met 16 oktober voor de vierde keer wordt georganiseerd. De hele week staat in het teken van de kracht van de Nederlandse land- en tuinbouw en agri- en foodsector. De Dutch Agri Food Week presenteert de toekomst van ons eten en wil het positieve beeld van de Nederlandse agrifood sector versterken.

Dan kunnen ontmoetingen met boeren en tuinders niet ontbreken. De gehele zaterdag zijn de specialisten van het Groencentrum aanwezig om te vertellen over het bedrijf en wat zij doen. Iedereen is welkom voor een 'bakkie' bij Groencentrum de Mortelen, te vinden op Aarlseweg 50 in Best.

Meer berichten