Hack tijdens Glow in 2017.
Hack tijdens Glow in 2017. (Foto: )

Tweedaagse hackaton voor jonge programmeurs


Op 10 en 11 november vindt de 4e editie van Hack Glow plaats, een tweedaagse hackaton voor jonge programmeurs en creatievelingen. We werken dit jaar aan een interactieve installatie, die een week lang te zien is tijdens Glow Eindhoven. In de maand oktober en november neem je deel aan drie verplichte voorbereidende workshops, deze zijn gericht op de gevorderde deelnemers. Uitdaging bieden we op ieder niveau! Hack Glow sluit aan bij de Tech Playgrounds van Dynamo Jeugdwerk.

Wie zoeken we?
Jongeren tussen de 10 en 18 jaar die handig zijn in programmeren, design en/of techniek én die de uitdaging aan willen gaan om in de aanloop van lichtfestival Glow los te gaan met licht, elektronica en computers.

Wanneer is het?
- 10 oktober - 18.30-20.30 uur - Kick off Hack Glow - lasersnijden, 3D-printen en inspiratie projecten
- 24 & 29 oktober - 18.30-20.30 uur - Workshops Hack Glow - gericht op gevorderde deelnemers Arduino en Micro:bit!
- 10 & 11 november - 10-17 uur - Hackaton Hack Glow - je start met het plan en groepje dat de laatste workshops is gevormd
- 13-17 november dagelijkse presentatie lichtkunst Hack Glow in oude V&D-pand Eindhoven (je wordt tenminste één dag ingedeeld om bezoekers te ontvangen in onze installatie)

Waar?
Workshops en hackaton zijn in de Lindenlaan 1B in Eindhoven. De installatie(s) die we maken zijn vanaf maandag 13 november t/m zaterdag 17 november te zien in het Warehouse of Innovation (oude V&D-pand) aan de Vrijstraat in Eindhoven.

Kosten?
Deelname aan drie workshops en de hackaton Hack Glow kost 20 euro. Mocht de betaling hiervan een probleem zijn, neem dan contact met ons op.

Aanmelden kan hier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtpjj8bl7wdIrFjFYS72CGpCgiuvkpF2iGaATFsd8hoI36Jw/viewform?c=0&w=1

Meer berichten