Deze jongedame smult er van.
Deze jongedame smult er van. (Foto: )

Drie dagen feest tijdens Pasar Mundial

Eindhoven is een heel mooi en 'werelds' evenement rijker. Komend weekend kunnen bezoekers drie dagen lang genieten van de exotische en tropische ambiance tijdens het gratis toegankelijke Pasar Mundial, te doen op het Ouverture winkelplein in Blixembosch.

EINDHOVEN - Een gezellig familie-evenement voor jong en oud dat voor elk wat wils biedt: van vele eterijen, diverse lekkernijen en leuke kraampjes tot non-stop live muziek, dansdemonstraties, modeshows en kindervermaak. Bezoekers komen er niets tekort voor een leuk uitje met het hele gezin en familie, vrienden of kennissen.

Er is onder meer Libanees, Moluks, Spaans, Javaans, Koerdisch, Indonesisch en Colombiaans eten verkrijgbaar. Ook is er op alle drie de dagen een vrijwel non-stop podiumprogramma met live entertainment te vinden. Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht. Zij hoeven zich niet te vervelen want er zijn namelijk ook enkele leuke kinderattracties te vinden op het plein. Te doen op vrijdag 7 september van 14.00 tot 20.00, zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur en op zondag van 12.00 tot 20.00 uur.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden