Foto:

Wat beweegt jou in Eindhoven?

Tijdens de Nationale Sportweek (NSW) vraagt 'Eindhoven' aandacht voor sport en bewegen. Van 15 tot en met 29 september zetten duizenden clubs, bonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren open. Een perfecte kans om gemakkelijk nieuwe sporten uit te proberen en samen sportplezier te beleven. Doe je ook mee?

EINDHOVEN - Sportaanbieders in Eindhoven openen ook hun deuren en verwelkomen jou bij de club. Heb je altijd al eens een sport willen uitproberen? Dan is dit je kans. Er zijn tal van sporten te beleven: van karate en american football tot frisbee en nog veel meer. Het sportaanbod vind je op www.nationalesportweek.nl. De Nationale Sportweek is voor alle leeftijden en wordt al 15 jaar georganiseerd. Reden voor een groot sportfeest. Daarom is deze editie van de NSW langer, groter en leuker dan ooit.

29 september organiseert Uniek Sporten Zuid-Brabant de Uniek Sporten dag op het 18 Septemberplein in Eindhoven, van 13.00 tot 16.00 uur. Tijdens deze dag zal de 'unieke sporter' centraal staan. Dan komen er minstens 25 sportaanbieders hun aanbod voor het Aangepast Sporten presenteren. Er zijn clinics, informatiestandjes en demo's van diverse sporten. Ben jij op zoek naar een geschikte sport of beweegvorm? Kom dan naar de Uniek Sporten dag en ontdek wat jou beweegt. Meer informatie is te vinden op www.unieksportenbrabant.nl.

In de Nationale sportweek start ook de AH Sportactie (van 17 t/m 30 september). Mocht je die ene leuke activiteit van jouw favoriete sportclub nu mislopen in Nationale Sportweek of je wil bij de volgende activiteit gewoon weer meedoen, doe dan mee met de Sportactie van de Albert Heijn. Als je voldoende gespaard hebt dan kan je online een sportvoucher verzilveren om mee te doen met een sportles bij jou in de buurt.

Meer berichten