Foto: Marjolein van Hoof

Helden ontmoeten tijdens open dag PSV

Alle PSV-supporters zijn op zaterdag 28 juli vanaf 13.00 uur van harte welkom bij het Philips Stadion voor de jaarlijkse PSV FANdag.

EINDHOVEN - Rondom het stadion zijn vanaf 13.00 uur alle Partners en Sponsors van PSV aanwezig met stands voor PSV-fans. Van de Formule 1-auto van Alfra Romeo tot een stormbaan. Daarnaast organiseren PSV en enkele supportersverenigingen ook zelf activiteiten. Tussen 14.00 en 15.00 uur scoren bezoekers de handtekening van jouw favoriete spelers.

Daarnaast is het mogelijk om tegen e-sporters Romal en Ali Riza te gamen, kun je een cursus spandoek maken volgen, op de foto met Phoxy en natuurlijk het Philips Stadion ontdekken met een rondleiding. Alleen op de PSV FANdag volg je een Stadiontour voor 10 euro per persoon. Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers.

Ook kom je op plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuurs- en Sponsoretage. De gids vertelt leuke wetenswaardigheden over PSV. De tour op de FANdag duurt 45 minuten. De eerste tour start om 10.00 uur. Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Nadien, om 19.00 uur, maakt Mark van Bommel zijn debuut als coach in een oefenpot tegen Valencia. Tickets vanaf 5 euro. www.psv.nl.

Meer berichten