Foto:

Kermis op het Trudoplein

EINDHOVEN - De kermis op het Trudoplein wordt dit jaar niet gelijktijdig met Park Hilaria gehouden, maar voor het eerst een week eerder. Van woensdag 25 juli tot en met woensdag 1 augustus kunnen mensen in Strijp genieten van een echte familiekermis met een dorpsgevoel. Staat Park Hilaria in het teken van groot, groter, grootst; de kermis op het Trudoplein richt zich vooral op de kleinschaligheid met het ouderwetse familiegevoel. Met kinderattracties als een draaimolen en ronddraaiende vliegtuigjes, botsauto's, de Polyp, een schiettent en uiteraard kramen met snoep, suikerspinnen, oliebollen en vis.

Tijdens het weekend presenteren Café Het Wapen van Strijp en Café De Vlierhof een uitgebreid muzikaal programma op het buitenpodium. Met op vrijdag 27 juli een optreden van Jack van Raamsdonk, op zaterdag 28 juli laten Joey Martens, Danny Canters en zangeres Yosee (foto) zich horen en op zondag 29 juli Natasja Poels en Roel Thomas. DJ Angelo neemt alle dagen plaats achter de draaitafel.

Iets wat niet kan ontbreken, is de inmiddels traditionele en populaire Roze Maandag op 30 juli. Met een kleurrijke travestietenshow en een optreden van Pal van den Hoogen.

De kermis is dagelijks vanaf 13.00 uur geopend en de toegang is gratis. Op de hoogte blijven? Neem een kijkje op de Facebookpagina @kermistrudoplein.

Meer berichten