De Dierenbescherming zoekt 20 nieuwe vrijwilligers voor de meldkamer van de Dierenambulance.
De Dierenbescherming zoekt 20 nieuwe vrijwilligers voor de meldkamer van de Dierenambulance. (Foto: )

Vrijwilligers gezocht voor de meldkamer

De Dierenbescherming is dringend op zoek naar 20 nieuwe vrijwilligers voor op de meldkamer van de Dierenambulance in Eindhoven.

EINDHOVEN - Dierenopvangcentrum de Doornakker in Eindhoven houdt donderdag 28 juni van 19.00-20.30 uur in Dierenopvangcentrum de Doornakker in Eindhoven een informatieavond.
Op de informatieavond geeft de Dierenbescherming uitleg over het werken op de meldkamer van de dierenambulance, zoals het verwerken van de binnenkomende noodoproepen en het aansturen van de dierenambulances. De avond wordt gehouden op het kantoor van de meldkamer op de Doornakkersweg 51 in Eindhoven. Het is een verantwoordelijke vrijwilligersfunctie waarin mensen het verschil kunnen maken voor dieren in nood. Ook mensen die niet in Eindhoven wonen, zijn zeer welkom. De Dierenbescherming biedt een reiskostenvergoeding op basis van 45 kilometer enkele reis.

Aanmelden

De meldkamer van de Dierenambulance in Eindhoven verwerkt jaarlijks ruim 10.000 meldingen. De avond vindt plaats op het kantoor van de meldkamer op de Doornakkersweg 51 in Eindhoven. Aanmelden voor de informatieavond kan door een mail te sturen naar:

regiozuid@dierenbescherming.nl

:

regiozuid@dierenbescherming.nl

Meer berichten