Foto:

Blauw-Wit nieuws: Ruud Swinkels tekent bij

Oudgediende Ruud Swinkels en Rodney Klooster hebben beide een nieuw contract getekend. Voor Swinkels wordt dit al zijn zevende seizoen aan de Aalsterweg. Klooster kwam in de winter over van het Slowaakse AS Trencin en staat voor zijn tweede seizoen bij FC Eindhoven.

EINDHOVEN - Maandagmiddag 4 juni zette Ruud Swinkels zijn handtekening onder een nieuw contract bij FC Eindhoven. De doelman ligt daarmee tot 2020 vast bij de Blauw-Witten. FC Eindhoven is content met de contractverlenging van één van de steunpilaren van het elftal. In 2009 kwam de Brabander over van vv UNA en speelde hij drie jaar aan de Aalsterweg, waar Swinkels een transfer naar PSV afdwong. Na periodes bij Cambuur, Willem II en het Belgische Witgoor Sport keerde hij in 2015 terug bij FC Eindhoven.

Daar werd hij snel de onbetwiste eerste doelman en won hij onder meer het periodekampioenschap in 2016. Verdediger Rodney Klooster heeft donderdag 7 juni zijn contract aan de Aalsterweg verlengd tot de zomer van 2019. FC Eindhoven heeft een optie om het contract met een extra jaar te verlengen. Klooster speelde betaald voetbal voor FC Dordrecht en het Slowaakse AS Trencin. De rechtsback tekende in januari bij FC Eindhoven en speelde in de tweede seizoenshelft 12 officiële competitieduels.

De voorbereiding van het team van David Nascimento start op 7 juli. Seizoenskaarten via FC-Eindhoven.nl/fanbox.

Meer berichten