'Allemaal muziek' in de meivakantie

Natuurlijk, we hebben allemaal wel eens een hobo gezien. Maar wie weet er eigenlijk hoe zo'n instrument werkt? Of wat je er allemaal mee kunt? En is gitaar spelen echt net zo makkelijk als het lijkt? Tijdens Allemaal muziek kunnen basisscholieren uit groep 3 of hoger kennis maken met het beoefenen van muziek. Op vrijdagmiddag 4 mei zijn zij vanaf 13.15 van harte welkom om op muzikale ontdekkingstocht te gaan bij CultuurSpoor Best (Raadhuisplein 30-32).

Muzikaal feestje
Deelnemers maken vrijdagmiddag  in kleine groepjes kennis met verschillende muziekinstrumenten en docenten. Het belooft een muzikaal feestje te worden! Gedurende een half uur vertelt de docent wat over het instrument, laat hij of zij wat horen maar – en dat is natuurlijk het leukst – deelnemers kunnen het instrument zelf ook uitproberen. Na dat half uurtje gaan zij door naar een volgend instrument. Er is een ruime keuze aan instrumenten: van gitaar tot keyboard, hobo, dwarsfluit en drums.

Allemaal Muziek! is bij uitstek een activiteit om kennis te maken met verschillende muziekinstrumenten. De middag duurt tot 16.00 en voor deelname wordt 5 euro gevraagd. 

Meer berichten