Braderie Wijkfeest Mensfort

EINDHOVEN - Op zondag 6 mei organiseert Stichting Leefbaarheid Mensfort weer de jaarlijkse Braderie Wijkfeest Mensfort.

De activiteiten beginnen om 10:00 uur en zullen rond 17:00 uur eindigen. Het wijkfeest zal plaatsvinden op en rond het Judas Taddeusplein, de Hendrik Staetslaan en Jan Heijnslaan in het Eindhovense stadsdeel Woensel. Ongeveer 80 kramen zullen gevuld zijn met diverse koopwaar, zowel van nieuwe als gebruikte artikelen en van een warme hap tot een verkoelend ijsje. Voor de kinderen en jongeren zijn diverse attracties opgesteld zoals o.a. trampoline en een pannakooi, zij kunnen zich laten schminken en de ballonnenclown tovert de leukste creaties voor de kinderen.

Op het Judas Taddeusplein zal de gehele dag gevarieerde muziek te horen zijn, afwisselend door de diskjockey en live. Een aantal jongeren uit de wijk zullen optreden om hun kunnen te tonen. Natuurlijk zal er ook een gezellig terrasje opgezet worden, zodat bezoekers met een drankje in de hand kunnen genieten van de gezellige sfeer.

Rond 16:30 uur zal de trekking van de loterij zijn. Hiervoor kunnen nog de hele dag loten gekocht worden op de braderie. Er zijn diverse mooie prijzen te winnen  met als hoofdprijs een reischeque waarmee een gedeelte van een vakantie kan worden betaald. Wie bij de trekking niet aanwezig kan zijn kan de trekkingslijst altijd nog vinden op www. leefbaarheidmensfort.nl en de prijs kan dan alsnog worden opgehaald.

Iedereen uit de wijk, maar ook van daar buiten, is van harte welkom op deze dag. De toegang is voor iedereen gratis.

Meer berichten