Logo grooteindhoven.nl


De Effenaar en het FRWRD Festival bekrachtigen hun samenwerking.
De Effenaar en het FRWRD Festival bekrachtigen hun samenwerking.

Effenaar is nieuwe partner van het FRWRD Festival

Na onder andere TNO, Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen en SintLucas, is Poppodium Effenaar aangesloten als nieuwe partner van FRWRD Festival en haar innovatieplatform voor studenten.

EINDHOVEN - De Effenaar gaat functioneren als een zogenaamd 'testlab', waar de studenten aangesloten bij het platform hun innovaties kunnen testen, voordat deze voor het eerst in de praktijk toegepast zullen worden op het festival. "Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen de partijen het innovatieproces kracht bijzetten om zo de bezoekers van het festival nieuwe on-stage ervaringen te bieden. Omdat bij de Effenaar alle benodigde apparatuur voorhanden is, kan er door studenten het gehele jaar door geëxperimenteerd worden met de ontwikkelde innovaties zonder dat er grote investeringen gedaan hoeven te worden."

De gerealiseerde innovaties zullen voor het eerst toegepast worden op het jaarlijkse festival van FRWRD dat haar eerste editie zal hebben op 9 juni 2018. Bezoekers kunnen dan zelf ervaren hoe het festival van de toekomst eruit zal zien. De innovaties die nog in ontwikkeling zijn, zullen een dag eerder, op 8 juni 2018, tentoongesteld worden tijdens de Dutch Technology Week. Tevens zal hier dan ruimte zijn voor bedrijven en andere geïnteresseerden om met de bij FRWRD aangesloten studenten in gesprek te gaan.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox