Afbeelding

Bestel met vertrouwen

Algemeen

Wij van Jaloezieen Fabriek staan niet alleen bekend om onze hoge kwaliteit, maar ook om het feit dat wij volledig op maat gemaakte raamdecoratie aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We zijn al jaren de trendsetter in de raamdecoratie industrie in de Benelux. Doordat wij kwaliteit combineren met een lage prijs en een zeer uitgebreid aanbod, betekent dit, dat er voor vrijwel elk persoon iets moois tussen zit. Daarbij bieden wij gratis kleurstalen aan, op al onze producten, waardoor je als zoekende koper in alle rust thuis even de stalen kan bekijken, om zo te beslissen of het in uw interieur past.

Breed, breder, breedst

Hoogte en breedte zijn bij jaloezieënfabriek geen enkel probleem! Met onze nieuwste collectie Abachi bieden wij op maat gemaakte houten jaloezieën aan in elke door u gewenste breedtemaat! Hiermee springen wij in op de nieuwbouw trend van grotere ramen en zorgen we zo samen voor een prachtig nieuw en fris interieur. Onze collectie Abachi lamellen zijn lichtgewicht en komen in prachtige 50 mm brede lamellen. Ga dus nu voor XL houten jaloezieën en profiteer van breed maatwerk, 3 jaar garantie en een breed scala aan kleuren! Tip is om een mooie stijlvolle ladderband toe te voegen aan uw nieuwe set lamellen.

Bedienen van een brede jaloezie

Wat is de beste manier om een zeer brede jaloezie te bedienen? Standaard komen onze brede houten lamellen met 2 koorden waarmee u zowel de jaloezie kan kantelen als omhoog en naar beneden kan trekken. Deze bediening is soepel en geruisloos. Bij bredere jaloezieen raden wij aan om te gaan voor een motor, dit kan zowel op stroom als met een batterij, waarbij u het voordeel heeft dat u geen kabels door u huis heeft lopen. Onze motoren zijn ook nog eens te bedienen met een afstandsbediening. Een handige optie is om te gaan voor een smart home applicatie, waarbij u jaloezie te bedienen is met een smartphone door een simpele druk op een knop en u meerdere raamdecoratie via 1 afstandsbediening of 1 app kan bedienen en instellen.

Bespaar ook nog eens breed

Doordat u bij ons rechtstreeks bij een fabriek besteld kunnen wij de producten voor een veel lagere prijs aanbieden, waarbij u als klant tot wel 70% bespaart in vergelijking met de lokale interieurwinkel of raamdecoratie specialist. Wij hebben op zowel standaard brede houten lamellen als de gemotoriseerde extra brede houten jaloezieën de laagste prijs in de gehele Benelux. Vraag vandaag nog een mooie kleurstaal aan.