Halloweenfeest in oud- Tongelre op 31 oktober 2016

HALLOWEEN 2016

In oud Tongelre

Op maandag 31 oktober is het Halloween.

Al een aantal jaren wordt Halloween uitgebreid gevierd (op de dag zelf) in oud Tongelre (deel Melkweg/ Kalverstraat/ Koestraat/ karnemelkweg) In de buurt worden de huizen mooi en spookachtig versiert en mogen kinderen aanbellen om wat lekkers te eten of te drinken te krijgen bij de huizen waarop is aangegeven dat er aangebeld mag worden. Onderweg is er ook voor de ouders/ verzorgers een kopje thee, koffie of een glaasje gluhwein.

Vanaf 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur mogen de kinderen met hun begeleiders de buurt in om aan te bellen bij de huizen waar staat aangegeven dat er aangebeld mag worden .

Alle kinderen komen verkleed in hun engste kleren. Verder is het makkelijk om een zakje of tasje mee te brengen waar je het lekkers dat je onderweg krijgt in kunt doen.

We reiken ook dit jaar een prijsje uit aan de leukst versierde tuin of het mooist versierde huis dat we tegenkomen.

Wij gaan er van uit dat alle kinderen worden begeleid door eigen ouders, opa’s, Oma’s of verzorgers en er alleen wordt aangebeld bij huizen waarvan is aangegeven dat ze willen meedoen!!!

Natuurlijk zijn niet alleen kinderen welkom die in oud Tongelre wonen maar ook vriendjes/ vriendinnetjes en kleinkinderen zijn van harte welkom om deel te nemen.

                                        

                                                        

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden