Logo grooteindhoven.nl


Foto: Janssen en Janssen

Onbegrijpelijke brieven uitgelegd tijdens week van de alfabetisering

EINDHOVEN - Bijna 2,5 miljoen Nederlanders hebben moeite met lezen, schrijven of rekenen. Hierdoor hebben ze moeite met het invullen van formulieren of het (op tijd) betalen van rekeningen. Daarom houdt incassobureau Janssen & Janssen op 7 en 8 september een inloopspreekuur in de bibliotheek Eindhoven.

Janssen & Janssen Incasso & Gerechtsdeurwaarders wil daarnaast Nederlanders die moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen graag helpen om brieven en rekeningen beter te begrijpen. Zodat ze weten wat ze moeten doen en schulden voorkomen kunnen worden. Hiermee wil het bedrijf bijdragen aan een schuldenvrije maatschappij. Als deze lokale test aanslaat, wil het bedrijf dit verder uitrollen.

Lukt het niet om op deze dagen langs te komen? Mail dan je lastige brief naar makkelijklezen@janssen-janssen.nl. Binnen 3 dagen krijg je een reactie wat je het beste kunt doen. B
 
Het inloopspreekuur in de bibliotheek Eindhoven Centrum (te Emmasingel 22) is op donderdag 7 september tussen 10.00 en 13.00 uur en op vrijdag 8 september tussen 11.00 en 14.00 uur.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox